Pentue
Isä FI35113/19 VIRKALAN VALTE
Emä FI43283/16 VIRKALAN JADE
Sukutaulu
Pentuja yhteensä 2 urosta ja 2 narttua
Syntynyt 22.04.2022
Luovutus 10.06.2022
Hinta 1200€
Lisätiedot 1 narttu vapaana, lintulinjainen yhdistelmä. Epi 0.46 ja ssa on 2,92% (7-sukupolvea ), molemmat vanhemmat silmä ja polvitarkastettu, terveitä, ja nähtävillä. Pentue on Pohjanmaalla Laihialla, koirat myydään ensisijaisesti metsästäjille. En myy kerrostaloon, enkä seurakoiraksi. Parhaiten tavoitat sähköpostilla, tai puh. 0400802429 Ei tekstiviestejä, kiitos.
Kasvattaja

MAHLAMÄKI MARKO, JAKKULA

marko.mahlamaki@netikka.fi

0500 234 567

Allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen


Kennelnimi VIRKALAN (myönnetty 13.09.1993)

Pentuerekisteröinnin tilanne
Tietojen oikeellisuudesta ja pentujen rekisteröintikelpoisuudesta vastaa kasvattaja. Näet alla pentueen rekisteröinnin tämänhetkisen tilanteen. Tiedot päivittyvät, kun pentueen rekisteröinti etenee.
Rekisteröinti on valmis Kyllä
Pentue on tunnistusmerkitty Kyllä
Yhdistelmä täyttää rotujärjestön tai -yhdistyksen jalostussuositukset Ei tiedossa
Pentue täyttää PEVISA-ehdot Kyllä
Rekisteröintimaksu on maksettu Kyllä
Tietoja rodusta
Rotumääritelmä
Jalostuksen tavoiteohjelma Mikä on jalostuksen tavoiteohjelma?
Rotujärjestö Suomen Pystykorvajärjestö - Finska Spetsklubben ry
Rotujärjestön pentuvälitys https://spj.fi/
PEVISA-ehdot Pienennä Näytä lisää

30.6.2022 saakka: Pentujen vanhemmista tulee ennen toista astutusta olla voimassa oleva polvitarkastuslausunto ja silmätarkastuslausunto, jotta jälkeläiset rekisteröidään. Koiran pitää tutkimushetkellä olla vähintään 12 kk ikäinen. Rekisteröinnin raja-arvo on polvilumpioluksaation aste 1. Polvilumpioluksaation astetta 1 sairastavalle koiralle on käytettävä parituskumppania, jonka tutkimustulos on 0. Perinnöllistä kaihia, PRA:ta tai PHTVL/PHPV -sairauden asteita 2–6 sairastavan koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä. Jos koiralla on todettu PHTVL/PHPV aste 1, on parituskumppanin oltava tämän sairauden suhteen terve. Yhdelle koiralle rekisteröidään korkeintaan 50 jälkeläistä. Se pentue, jossa raja ylittyy, rekisteröidään kokonaisuudessaan. Pentueen sukusiitosaste saa olla enintään 6,25 % seitsemästä sukupolvesta laskettuna. Laskennassa huomioidaan Kennelliiton tiedostossa olevat esivanhemmat. 1.7.2022 alkaen: Pentujen molemmilla vanhemmilla tulee olla ennen toista astutusta voimassa oleva polvitarkastuslausunto ja silmätarkastuslausunto, jotta niiden jälkeläiset rekisteröidään. Tutkittaessa koiran on oltava iältään vähintään 12 kk. Rekisteröinnin raja-arvo on polvilumpioluksaation aste 1. Astetta 1 sairastavalle koiralle on käytettävä parituskumppania, jonka polvilumpioluksaatiotulos on 0. Alle kolmen vuoden ikäiselle koiralle annettu silmätarkastuslausunto on voimassa kaksi vuotta. Mikäli koira on tutkimushetkellä täyttänyt kolme vuotta, ei tutkimusta tarvitse uusia. Perinnöllistä kaihia, PRA:ta tai PHTVL/PHPV-sairauden asteita 2–6 sairastavan koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä. Astetta 1 sairastavalle koiralle on käytettävä parituskumppania, jonka silmätarkastuslausunto on ”ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia”. Yhdelle koiralle rekisteröidään 40 jälkeläistä. Se pentue, jossa raja ylittyy, rekisteröidään kuitenkin kokonaisuudessaan. Pentueen sukusiitosaste saa olla enintään 6,25 % seitsemästä sukupolvesta laskettuna. Laskennassa huomioidaan SKL:n tiedossa olevat esivanhemmat.

Mikä on PEVISA?
Pennut
vapaana 1 narttu
Rekisterinumero Nimi Sukupuoli Väri
FI36238/22 VIRKALAN LAKKA narttu punainen