Pentue
Isä FI25891/18 VIRKALAN SAMPO
Emä FI10471/18 VIRKALAN VALAMA
Sukutaulu
Pentuja yhteensä 2 urosta ja 4 narttua
Syntynyt 29.02.2024
Luovutus 18.04.2024
Hinta 1000€
Lisätiedot Vanhempia käytetään linnustuksessa, ovat molemmat pevisa-tarkastettuja (silmät- ja polvet), sekä hyväluonteisia, sekä nähtävillä. Pentueen epiluku 0,31. Vapaana vielä 1 uros ja 2 narttua. Etusijalla ovat metsästäjät, koska metsästyskoiriahan nämä ovat. Pennut siis Pohjanmaalla, ja kasvavat tottuen käsittelyyn, ja normaaleihin kodin ääniin, ja muihin koiriin. Jos olet kiinnostunut, soittele puh. 0500234567 tai laita sähköpostia.
Kasvattaja

MAHLAMÄKI MARKO, JAKKULA

marko.mahlamaki@netikka.fi

0500 234 567

Allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen


Kennelnimi VIRKALAN (myönnetty 13.09.1993)

Pentuerekisteröinnin tilanne
Tietojen oikeellisuudesta ja pentujen rekisteröintikelpoisuudesta vastaa kasvattaja. Näet alla pentueen rekisteröinnin tämänhetkisen tilanteen. Tiedot päivittyvät, kun pentueen rekisteröinti etenee.
Rekisteröinti on valmis Ei
Pentue on tunnistusmerkitty Ei
Yhdistelmä täyttää rotujärjestön tai -yhdistyksen jalostussuositukset Ei tiedossa
Pentue täyttää PEVISA-ehdot Ei tiedossa
Rekisteröintimaksu on maksettu Ei
Tietoja rodusta
Rotumääritelmä
Jalostuksen tavoiteohjelma Mikä on jalostuksen tavoiteohjelma?
Rotujärjestö Suomen Pystykorvajärjestö - Finska Spetsklubben ry
Rotujärjestön pentuvälitys https://spj.fi/
PEVISA-ehdot Pienennä Näytä lisää

Pentujen molemmilla vanhemmilla tulee olla ennen toista astutusta voimassa oleva polvitarkastuslausunto ja silmätarkastuslausunto, jotta niiden jälkeläiset rekisteröidään. Tutkittaessa koiran on oltava iältään vähintään 12 kk. Rekisteröinnin raja-arvo on polvilumpioluksaation aste 1. Astetta 1 sairastavalle koiralle on käytettävä parituskumppania, jonka polvilumpioluksaatiotulos on 0. Alle kolmen vuoden ikäiselle koiralle annettu silmätarkastuslausunto on voimassa kaksi vuotta. Mikäli koira on tutkimushetkellä täyttänyt kolme vuotta, ei tutkimusta tarvitse uusia. Perinnöllistä kaihia, PRA:ta tai PHTVL/PHPV-sairauden asteita 2–6 sairastavan koiran jälkeläisiä ei rekisteröidä. Astetta 1 sairastavalle koiralle on käytettävä parituskumppania, jonka silmätarkastuslausunto on ”ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia”. Yhdelle koiralle rekisteröidään 40 jälkeläistä. Se pentue, jossa raja ylittyy, rekisteröidään kuitenkin kokonaisuudessaan. Pentueen sukusiitosaste saa olla enintään 6,25 % seitsemästä sukupolvesta laskettuna. Laskennassa huomioidaan SKL:n tiedossa olevat esivanhemmat.

Mikä on PEVISA?
Pennut
vapaana 1 uros ja 1 narttu
Rekisterinumero Nimi Sukupuoli Väri
VIRKALAN POIKA KAKS uros punainen
VIRKALAN TYTTÖ YKS narttu punainen