perunkarvatonkoira, iso
Rotumääritelmä
Jalostuksen tavoiteohjelma Mikä on jalostuksen tavoiteohjelma?
Rotujärjestö Suomen Seurakoirayhdistys - Finlands Sällskapshundsförening ry
Rotukerho Suomen Karvattomat Rodut-Sukaro ry
Rotujärjestön pentuvälitys http://www.sukaro.net
PEVISA-ehdot Pienennä Näytä lisää

Pentueen vanhemmilla tulee astutushetkellä olla virallinen polvitarkastuslausunto. Rekisteröinnin raja-arvona yhdistelmän yhteenlaskettu polvilumpioluksaatiotulos saa olla korkeintaan kaksi. Molemmilla vanhemmilla tulee olla astutushetkellä voimassa oleva silmätarkastuslausunto. Silmätarkastuslausunto on voimassa 24 kk. Pentujen vanhemmista tulee astutushetkellä olla virallinen lonkkakuvauslausunto, jonka raja-arvo on C. Lonkkakuvauksen ikäraja vähintään 18 kk.

Mikä on PEVISA?
Rotukohtaiset erityisehdot Pienennä Näytä lisää

Pennut rekisteröidään kasvattajan ilmoituksen mukaisesti karvattomana tai karvallisena ja kasvattajan ilmoittamaan kokomuunnokseen. Kokoa koskevat muutokset ks. koirarekisteriohjeen kohta 5.3. Muutos suurempaan kokomuunnokseen voidaan tehdä koiralle, jonka todetaan jo vähintään 9 kk iässä kuuluvan suurempaan kokomuunnokseen kuin mihin se on rekisteröity. Muutos pienempään kokomuunnokseen voidaan tehdä vasta koiran täytettyä 15 kk. Eri muunnoksia saa risteyttää keskenään.


Pentueilmoituksia pääsee katsomaan klikkaamalla otsikon 'Kennel' alla sinisellä olevia Kennelnimi- tai ei kennelnimiä -linkkejä. Kennelnimellä tarkoitetaan pentujen nimen eteen liitettävää nimeä, josta tunnistaa, että pentu on peräisin tietyltä kasvattajalta.

Kennel Kasvattajat Kotipaikka Uroksia Narttuja Syntynyt Luovutus Hinta Jalostussuositus
MAYAN MYSTICA MATILAINEN KAISA LOHJA 2 - 30.05.2024 20.07.2024 1800 €
Yhteensä 1 pentue, 2 pentua