tanskandoggi, sininen
Rotumääritelmä
Jalostuksen tavoiteohjelma Mikä on jalostuksen tavoiteohjelma?
Rotujärjestö Suomen Tanskandoggi ry
Rotujärjestön pentuvälitys http://www.greatdane.fi/?page_id=2529
PEVISA-ehdot Pienennä Näytä lisää

Pentujen vanhemmista pitää olla ennen astutusta annettu lonkkakuvauslausunto ja kyynärkuvauslausunto sekä astutushetkellä voimassa oleva ultraäänitutkimus ja sydänfilmitutkimus (EKG). Lonkka- ja kyynärkuvaushetkellä koiran tulee olla täyttänyt 18 kk. Sydäntutkimus on voimassa 12 kk ja tutkimuksen alaikäraja on 18 kk. Koiraa ei saa käyttää jalostukseen, jos tutkimuksissa todetaan joku sydänsairaus, tai tutkimuksen tulos on avoin DCM:n tai muiden sydänsairauksien osalta.

Mikä on PEVISA?
Rotukohtaiset erityisehdot Pienennä Näytä lisää

Koiran väri ilmoitetaan rekisteröinnin yhteydessä. Harlekiinin värisellä koiralla on myös merlegeeni. Harlekiinilinjoissa syntyy myös merlevärisiä koiria. Seuraavat väriyhdistelmät ovat kiellettyjä: harlekiini - harlekiini harlekiini - merle merle - merle Seuraavat väriyhdistelmät sallitaan ilman poikkeuslupaa: harlekiini - musta - mantteli - mustavalkoinen - plattenhund keltainen - tiikeri sininen - sininen Muut muunnosten väliset risteytykset poikkeusluvalla ks. koirarekisteriohjeen kohta 6.2.


Pentueilmoituksia pääsee katsomaan klikkaamalla otsikon 'Kennel' alla sinisellä olevia Kennelnimi- tai ei kennelnimiä -linkkejä. Kennelnimellä tarkoitetaan pentujen nimen eteen liitettävää nimeä, josta tunnistaa, että pentu on peräisin tietyltä kasvattajalta.

Kennel Kasvattajat Kotipaikka Uroksia Narttuja Syntynyt Luovutus Hinta Jalostussuositus
MAID'S MÄKI KIRSI RAISIO - 1 15.01.2023 05.03.2023 1500 €
Yhteensä 1 pentue, 1 pentu